TopreiterSkaga Omega 3 Oil
Nieuws


Bezoek van Skaga Omega 3 aan Spee-horses

Good visit to our new dealer in the Netherlands, Spee horses by Erik and Bianca Spee Theunissen.
Skaga Omega 3 oil is now delivered and ready to be ordered from Spee horses for customers in the Netherlands and Belgium.


 

Topreiter actie tot eind 2016

Topreiter winteroverall

De warme rijoverall in de IJslandersport. Winddicht en waterbestendig en ideaal om in koude temperaturen te rijden.

Van 199€ voor 159€ !!!
Actie geldig tot eind 2016!

Nieuw logo spee-horses.com

Gemaakt door : Eva Sanders

 

Hreimur zilver op Europees Kampioenschap op ijs ! Horses on Ice 2013 in Haarlem

Hreimur behaalde een tweede plaats in een extreem spannende wedstrijd op de Haarlemse ijsbaan, hij finishte in 5,93s. Een filmpje van de wedstrijd is te vinden op onze facebookpagina, klik hier.

 
5de plaats MEM 2012 Hirtenhof
Hreimur en Erik behaalden een 5de plaats in de speedpass tijdens de Midden Europese Kampioenschappen 2012 in Hirtenhof. Zij klokten deze keer een tijd van 7,65 seconden. Hiermee toont Hreimur opnieuw dat hij voorin meedraait op Europees niveau.
Powered by CuteNews

Jong geleerd is ... (30/05/2010)


Dit weekend zette Brynja haar eerste stappen als hoefsmid. Jong geleerd is oud gedaan en onder het toeziend oog en met helpende hand van vader Erik werd ook Linda frá Kalfholti (Eriks bekende telgangpaard) goed beslagen. Meer foto's staan nu ook in ons fotoalbum.

Elding vom Waldhof elite gekeurd (21/04/2010)


Op de afgelopen hengsten/merrie keuring heeft de merrie Elding von Waldhof onder Erik Spee een mooie prestatie getoond. De grote bruine merrie in het bezit van fam. Van Blitterswijk kreeg zowel voor exterieur 8,06 als voor verrichtingen 8,11 (met oa 9 voor draf) de norm elite met een eindtotaal van 8,09.
Daarmee werd was zij het hoogst gekeurde paard van de dag zowel van de merries als hengsten.

Bij deze willen wij Fam. Van Blitterwijk van harte feliciteren met hun behaalde resultaat.Keilir steelt de show op World Cup 2010 in Odense (DK) (03/03/2010)


De eerste show van Keilir op het Europese vasteland was meteen raak. Hij toonde zich ondanks zijn bijna 16 jaar nog goed op zijn gekende niveau. Samen met hem liepen er drie elite nakomelingen in dezelfde show, de hengsten: Dalvar, Tenór and Tónn frá Auđsholtshjáleiga. Dalvar (keuringstotaal: 8,63) vijfganger uit Gylling frá Hafnarfjörđur, Tenór (keuringstotaal:8,03) vierganger uit Limra frá Laugarvatn and Tónn (keuringstotaal: 8,43) vijfganger uit Trú frá Auđsholtshjáleiga.Zo kreeg de show een dubbele tint: Keilirs nakomelingen en ook een voorstelling van de stoeterij Auđsholtshjáleiga.

Nakomelingen Keilir

De show zelf verliep heel goed en zowel Keilir als zijn zonen konden rekenen op een warm welkom van het aanwezige publiek. Even dachten we dat het dak eraf zou gaan door het applaudiserend lawaai.

Keilir is in de herfst op het Europese vasteland geland en staat sindsdien in training bij ons. Zoals u vast weet is Keilir ook mede-eigendom van Siggi Matt en de fam. Van Blitterswijk. Vast staat dat Keilir deze zomer zal dekken op stoeterij Skovbogaard in Denemarken.

Alle foto's van Keilir in dit bericht zijn naar de hand van H. Peterse

Vanadís frá Litla-Húsid, brons op Wereldkampioenschappen in Zwitserland


Vanadís werd op maandag voor exterieur voorgesteld door Erik Spee en behaalde 8,07. Erik kon door omstandigheden Vanadís niet voorstellen tijdens de verrichtingen en kon hierbij rekenen op de hulp van de IJslandse ruiter Sigurđur Vignir Matthíasson, deze stelde de merrie prachtig voor en behaalde zo 8,15 voor rijeigenschappen. Met een volgens vele toeschouwers spetterende rentelgang.In totaal kwam Vanadís op 8,12


Spee-Horses selecteert paarden in IJsland (06/06/2009)


Erik zit ook nu weer in IJsland om paarden uit te zoeken. Hebt u interesse om één van deze paarden op beeldmateriaal aan het werk te zien, of wil u graag samen met Erik een paard zoeken in IJsland? Neem dan contact op om een afspraak te maken.


Spee-Horses valt met alle paarden in de prijzen op Horses on Ice (21/03/2009)


Dit weekend werd het EK voor IJslandse Paarden op ijs gereden. De paarden van spee-horses eindigden telkens in de prijzen. Grote uitschieter was zoals verwacht de hengst Taktur frá Tjarnarlandi, die vice Europees Kampioen werd in de viergangproef (V1).